Volonterski centar Koprivnice Pratite nas Registracija Prijava Otvorene pozicije Donirajte!

Multimedija

VCK › Multimedija › Zelena Čistka 2016


23.04.2016 - Zelena Čistka 2016

ZELENA ČISTKA - KOPRIVNICA 2016. - JEDAN DAN ZA LJEPŠI GRAD

Zajednička jednodnevna akcija čišćenja divljih odlagališta otpada Zelena čistka najveći je ekološki volonterski projekt u Hrvatskoj.

U toku je šesta godina inicijative građana Grada Koprivnice za ljepši nam i osviješteni Grad u kojem živimo. Od inicijative građana u suradnji sa Gradom Koprivnica i Hrvatskim Šumama Zelena Čistka prerasla je u pokret za ljepši grad u kojem živimo.

Grad Koprivnica, Hrvatske šume i inicijativa građana, koju čine ekološki osviještene udruge kao što su Planinarsko društvo BILO, planinarsko društvo Pevec, Biciklistički klub ROTOR, Udruga Kopriva, Izviđači Kamengrad, Šumarsko društvo, Pčelarska udruga LIPA Koprivnica, Old timer klub BICIKLIN, pozvale su vas da se pridružite Zelenoj Čistki koja će se održala u subotu 23. travnja 2016. godine.

Lokacije koje se čistile su: Šuma Dugačko brdo (okupljanje kod Planinarske kuće Rudi Jurić), Šuma Šalovica i Močinjak (okupljanje kod Pastoralnog doma Blaženog Alozja Stepinca), MO Reka - Šuma Oskoruš (okupljanje kod društvenog doma Reka).
 

Natrag

 

O web stranici Uvjeti korištenja Zaštita privatnosti VCK Facebook Kontakt

2012 - 2021 © Udruga Kopriva     Dizajn i programiranje po mjeri: Christian Medica