Volonterski centar Koprivnice Pratite nas Registracija Prijava Otvorene pozicije Donirajte!

O nama

VCK › O nama


O nama

Volonterski centar Koprivnice predstavlja centralno mjesto u gradu Koprivnici za organiziranje volontera te njihovo povezivanje s udrugama i ustanovama.

Volonterski centar Koprivnice je program Koprivničke inicijative volontera i aktivista, službeno osnovan 5. prosinca 2014.

Volonterski centar Koprivnice je lokalni volonterski centar grada Koprivnice koji kroz okupljanje zainteresiranih pojedinaca odnosno volontera te organizacija civilnog društva, institucija i ustanova radi na organizaciji i stvaranju baze i burze volontera, povečanju volonterskih kapaciteta i osnaživanju organizacija civilnog društva te stvaranju ispravne slike šire zajednice naspram volontiranja i civilnog društva općenito. Osnovna je poveznica za usklađivanje želja volontera i potreba organizacija za volonterskim uslugama.

 


Nositelj projekta

UDRUGA KOPRIVA
KOPRIVNIČKA INICIJATIVA VOLONTERA I AKTIVISTA

je nevladina, nestranačka i neprofitna organizacija čija je koncepcija djelovanja organizirano okupljanje proaktivnih pojedinaca s područja grada i okolice zainteresiranih za rad na pozitivnim promjenama, općem dobru, aktivizmu u zajednici te kreiranju novih inovativnih sadržaja za zainteresirano građanstvo uz međusektorsku, lokalnu i regionalnu suradnju.

Udruga je osnovana 01.05.2012. a registrirana 21.09.2012.

Djeluje kroz različite programe i projekte među kojima su najvažniji:

Trenutno broji oko 20+ članova i otvorena je za sve zainteresirane za zajedničko djelovanje. 
Udruga podržava najrazličitije ideje svojih članova te svaku pozitivnu inicijativu drugih organizacija.

Budi VOLONTER, postani KOPRIVA!

Pridružite nam se i zajedno možemo postići mnogo toga dobroga.

VIZIJA UDRUGE KOPRIVA

biti centralno "mjesto" u gradu Koprivnici za okupljanje i organiziranje proaktivnih pojedinaca zainteresiranih za dobrovoljni rad na pozitivnim promjenama, zajedničkom dobru i kreiranju novih inovativnih sadržaja za zainteresirano građanstvo uz međusektorsku, lokalnu i regionalnu suradnju.

MISIJA UDRUGE KOPRIVA

organizirano udruživanje građana s područja grada Koprivnice i bliže okolice u cilju društvenog angažiranja oko rješavanja određenih problema zajednice i stvaranja novih korisnih sadržaja.

 

O web stranici Uvjeti korištenja Zaštita privatnosti VCK Facebook Kontakt

2012 - 2024 © Udruga Kopriva     Dizajn i programiranje po mjeri: Christian Medica