Volonterski centar Koprivnice Pratite nas Registracija Prijava Otvorene pozicije Donirajte!

Multimedija

VCK › Multimedija › Volonteri - organizirajmo se!


19.08.2017 - Volonteri - organizirajmo se!

Volonterski centar Koprivnice, dana 19.8.2017. organizirao je jednodnevnu radionicu: „Volonteri- organizirajmo se! Menadžment volontera za koordinatore volontera“.

Radionica je bila namijenjena osobama koje uključuju volontere i upravljaju volonterima u udrugama, odnosno onima koji će tek preuzeti tu ulogu u organizaciji. Radionica je usmjerena na edukaciju o koordiniranju volontera i zakonskim regulativama vezanim uz volontiranje.

Radionicu je vodila dugogodišnja trenerica i aktivistica s višegodišnjim iskustvom, kako u neformalnoj edukaciji, tako i u praktičnoj provedbi volonterskih programa; Filipa Blažon Šumečki.

Na radionici, koja je trajala ukupno 6 sati, je bilo 5 sudionika koji će za sudjelovanje dobiti potvrdu, te će im, uvjereni smo, dobivena znanja i kompetencije svakako koristiti u budućem radu s volonterima.

Projekt „Volonterski centar Koprivnice“ financira se od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a provodi ga Udruga Kopriva u partnerstvu s Gradom Koprivnicom.
 

Natrag

 

O web stranici Uvjeti korištenja Zaštita privatnosti VCK Facebook Kontakt

2012 - 2021 © Udruga Kopriva     Dizajn i programiranje po mjeri: Christian Medica