Volonterski centar Koprivnice Pratite nas Registracija Prijava Otvorene pozicije Donirajte!

Novosti

VCK › Novosti › Poziv na edukaciju “Ispunjavanje i izdavanje Potvrde o kompetencijama stečenima kroz volontiranje”


Poziv na edukaciju “Ispunjavanje i izdavanje Potvrde o kompetencijama stečenima kroz volontiranje”

29.01.201919:38 h567 pogleda

Volonterski centar Koprivnice organizira jednodnevnu edukaciju o ispunjavanju i izdavanju Potvrde o kompetencijama stečenima kroz volontiranje. Potvrda o kompetencijama stečenima volontiranjem potvrđuje sudjelovanje volontera/ke i opisuje njihove aktivnosti te ono što su naučili tijekom volontiranja koristeći kao okvir ključne kompetencije cjeloživotnog učenja. Prema članku 34. Zakona o volonterstvu, na zahtjev volontera i uz prethodnu najavu, organizator volontiranja dužan je izdati potvrdu o kompetencijama stečenim volontiranjem, ako se radilo o dugotrajnom volontiranju. Proces praćenja kompetencija nastoji odgovoriti na potrebu da se kompetencije stečene volontiranjem učine vidljivima i korisnima za nastavak obrazovanja i sudjelovanje na tržištu rada.

Sudionici edukacije će kroz niz vježbi naučiti što je Potvrda, kada se ona izdaje, koji su koraci prije ispunjavanja Potvrde, što su kompetencije i kako ih pratiti.

Sudionici će dobiti potvrde o sudjelovanju. Edukaciju će provesti dugogodišnja trenerica s višegodišnjim iskustvom, stručna suradnica iz Volonterskog centra Međimurje.

Edukacija će se održati u subotu, 9.2.2019. godine u prostorijama Doma mladih Koprivnice od 9:00 do 12:00 sati. Za sudjelovanje je potrebno poslati ime i prezime, kontakt i naziv organizacije na e-mail Volonterskog centra Koprivnice. Broj prijava je ograničen, a prijave se primaju do srijede, 6.2.2019. godine. Prijavljeni će 7.2.2019. godine biti obaviješteni o statusu njihove prijave.

 

 

 

 

Natrag na novosti

O web stranici Uvjeti korištenja Zaštita privatnosti VCK Facebook Kontakt

2012 - 2021 © Udruga Kopriva     Dizajn i programiranje po mjeri: Christian Medica