Volonterski centar Koprivnice Pratite nas Registracija Prijava Otvorene pozicije Donirajte!

Novosti

VCK › Novosti › Poziv za predlaganje najboljih volontera u 2018. godini


Poziv za predlaganje najboljih volontera u 2018. godini

05.02.201920:51 h575 pogleda

Volonterski centar Koprivnice, program Udruge Kopriva, u suradnji i pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice te Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i ove godine organizira izbor najboljih koprivničkih volontera u prethodnoj godini.

Pravo predlaganja volontera imaju udruge, institucije i tvrtke s područja grada Koprivnice koje su organizirale volontiranje u protekloj godini uz napomenu da volonter ne mora biti član udruge koja ga predlaže.

Kandidati koji su se u 2018. godini iskazali svojim volonterskim angažmanom mogu biti prijavljeni u četiri kategorije:


Udruga, institucija ili tvrtka može predložiti po jednog kandidata u svakoj kategoriji, a za nominaciju je potrebno priložiti kratak prikaz (do 2000 znakova) njegovih/njezinih prošlogodišnjih dostignuća, kontakt volontera koji se predlaže i njegovu fotografiju. Napišite priče svojih volontera, pokažite nam zašto su baš oni najbolji, a mi ćemo ih nagraditi.

Prijave se trebaju dostaviti do 25. veljače 2019. godine na e-mail adresu volonterski.centar.kc@gmail.com. Za sva dodatna pitanja, slobodno nam se obratite putem e-maila, telefonom ili u ured.

Svečana dodjela nagrada i priznanja održat će se u subotu, 2. ožujka 2019. s početkom u 18:00 sati u dvorani Doma mladih.

Svi nominirani kandidati će primiti priznanja, a najbolji izabrani volonteri će dobiti i skulpture koje je izradio Dragutin Ciglar te vrijedne nagrade sponzora. Večer će nam uljepšati učenici Glazbene škole Fortunat Pintarić.

Organizacijom manifestacije Zlatni vol želi se istaknuti i nagraditi društveno koristan rad kao poželjan način ponašanja i socijalnog djelovanja te motivirati postojeće volontere koji su nesebično uložili svoje vrijeme, znanja i vještine na daljnji angažman, ali i građane na uključivanje u ovakvu vrstu društvenog aktivizma. Volonteri su najveće blago zajednice zato što kao poklon daju najvrjednije što imaju, a to je slobodno vrijeme. Osnovni cilj ove manifestacije je učiniti rad volontera vidljivim, promovirati volonterstvo te učiniti volontere novim zvijezdama Koprivnice.

 


Fotogalerija

 

Natrag na novosti

O web stranici Uvjeti korištenja Zaštita privatnosti VCK Facebook Kontakt

2012 - 2021 © Udruga Kopriva     Dizajn i programiranje po mjeri: Christian Medica