Volonterski centar Koprivnice Pratite nas Registracija Prijava Otvorene pozicije Donirajte!

Novosti

VCK › Novosti › Održana edukacija o ispunjavanju i izdavanju Potvrde o kompetencijama stečenim kroz volontiranje


Održana edukacija o ispunjavanju i izdavanju Potvrde o kompetencijama stečenim kroz volontiranje

11.02.201908:16 h378 pogleda

U subotu, 9.2.2019. godine, Volonterski centar Koprivnice održao je edukaciju o ispunjavanju i izdavanju Potvrde o kompetencijama stečenim kroz volontiranje. Edukacija je održana u suradnji s Volonterskim uredom Međimurje, a okupila je zainteresirane organizatore volontiranja i volontere s područja grada Koprivnice.

Potvrda o kompetencijama stečenima volontiranjem potvrđuje sudjelovanje volontera/ke i opisuje njihove aktivnosti te ono što su naučili tijekom volontiranja koristeći kao okvir ključne kompetencije cjeloživotnog učenja.

Edukaciju je provela dugogodišnja trenerica s višegodišnjim iskustvom, stručna suradnica iz Volonterskog ureda Međimurje. Sudionici su naučili što je to Potvrda o kompetencijama stečenim kroz volontiranje te kako ju ispuniti. Također, udruge su zakonski dužne izdati Potvrdu o kompetencijama svim zainteresiranim volonterima koji su potpisali volonterski ugovor, odnosno uključeni su u dugotrajno volontiranje. Nadamo se da će ova edukacija povećati broj izdanih Potvrda u našemu gradu. 

Edukacija je održana zahvaljujući Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 


Fotogalerija

 

Natrag na novosti

O web stranici Uvjeti korištenja Zaštita privatnosti VCK Facebook Kontakt

2012 - 2021 © Udruga Kopriva     Dizajn i programiranje po mjeri: Christian Medica