Volonterski centar Koprivnice Pratite nas Registracija Prijava Otvorene pozicije Donirajte!

Novosti

VCK › Novosti › Poziv na edukaciju „Menadžment volontera za koordinatore volontera”


Poziv na edukaciju „Menadžment volontera za koordinatore volontera”

13.10.201810:32 h428 pogleda

Volonterski centar Koprivnice organizira jednodnevnu edukaciju za osposobljavanje koordinatora volontera pod nazivom „Menadžment volontera za koordinatore volontera”.

Edukacija je namijenjena odgovornim osobama iz udruga i ostalih organizacija koje uključuju volontere i upravljaju volonterima te onima koji će tek preuzeti ulogu upravljanja volonterima.

Teme koje će se obuhvatiti edukacijom su planiranje volonterskog programa, opis radnog mjesta volontera, dovođenje i motiviranje volontera, volonterski ugovor, volonterska knjižica i evaluacija volonterskog programa.

Nakon završetka edukacije, sudionici će biti educirani za osnovno koordiniranje volontera. Sudionici će dobiti potvrde o sudjelovanju. Edukaciju će organizirati dugogodišnja trenerica s višegodišnjim iskustvom, stručna suradnica iz Volonterskog centra Međimurje.

Edukacija će se održati u subotu, 20.10.2018. godine u prostorijama Doma mladih Koprivnice od 9:00 do 15:00 sati. Za sudjelovanje je potrebno poslati ime i prezime, kontakt i naziv organizacije na e-mail Volonterskog centra Koprivnice. Broj prijava je ograničen, a prijave se primaju do srijede, 17.10.2018. godine. Prijavljeni će 18.10.2018. godine biti obaviješteni o statusu njihove prijave.

 

Natrag na novosti

O web stranici Uvjeti korištenja Zaštita privatnosti VCK Facebook Kontakt

2012 - 2021 © Udruga Kopriva     Dizajn i programiranje po mjeri: Christian Medica