Volonterski centar Koprivnice Pratite nas Registracija Prijava Otvorene pozicije Donirajte!

Novosti

VCK › Novosti › Sudjelovali smo na Treningu za edukatore u području ljudskih prava


Sudjelovali smo na Treningu za edukatore u području ljudskih prava

29.10.201814:05 h349 pogleda

Projekt “Mladi za ljudska prava!” namijenjen je sprječavanju nasilne radikalizacije, promicanju demokratskih vrijednosti, temeljnih ljudskih prava, međukulturalnom razumijevanju i jačanju aktivnog građanstva.

Inače, Projekt provodi sedam nacionalnih agencija za program Erasmus+ Mladi na djelu: Archimedes Foundation, Estonija (koordinator projekta), JUGEND für Europa, Njemačka, Interkulturelles Zentrum, Austrija, JINT – International Youth Work Coordination Agency, Belgija/ Flandrija, Agency for International Programmes for Youth, Latvija, IUVENTA – Slovak Youth Institute, Slovačka i Agencija za mobilnost i programe EU, Hrvatska.

U sklopu Projekta održan je i Trening za edukatore u području ljudskih prava. Ciljevi treninga bili su osnažiti osobe koje rade s mladima za provođenje edukativnih aktivnosti u području ljudskih prava te im razviti znanja, vještine i stavove potrebne za provođenje takvih edukativnih aktivnosti, pomoći sudionicima u umrežavanju i slično.

U tri dana trajanja treninga, održane su brojne aktivnosti kroz koje su sudionici stekli znanja i vještine za educiranje mladih o ljudskim pravima. Naša voditeljica sudjelovala je u ovome treningu čime je Volonterski centar Koprivnice osnažen u znanjima i vještinama.

 

Natrag na novosti

O web stranici Uvjeti korištenja Zaštita privatnosti VCK Facebook Kontakt

2012 - 2021 © Udruga Kopriva     Dizajn i programiranje po mjeri: Christian Medica