Volonterski centar Koprivnice Pratite nas Registracija Prijava Otvorene pozicije Donirajte!

Novosti

VCK › Novosti › Obilježen prvi dan tjedna volonterskih aktivnosti


Obilježen prvi dan tjedna volonterskih aktivnosti

04.12.201822:46 h266 pogleda

Volonterski centar Koprivnice ove je godine odlučio obilježiti Međunarodni dan volontera (5.12.) tjednom volonterskih aktivnosti u sklopu projektne aktivnosti “Volontiraj u Koprivnici”.

U ponedjeljak, 3.12., posjetili smo DV Pčelica, ogranak DV Tratinčica. Djeci smo ispričali priču "Lijepo je pomagati drugima", a nakon toga smo razgovarali o pomaganju. Uz pomoć pripremljenih slika, djeca su zaključila da možemo pomagati mami i tati, starijim i bolesnim ljudima, prijateljima, napuštenim životinjama i prirodi. Cipelići i Mašleki su saslušali priču, a zatim su pričali kome su sve oni i kako pomogli. Na kraju smo bojali slike na kojima je prikazano kako ljudi pomažu jedni drugima u različitim situacijama.

Nakon toga smo se družili s volonterima i korisnicima Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama "Latice". Njihovi volonteri su mnogobrojni i uvijek su spremni družiti se i pomagati na sve potrebne načine. Odazvali su se i našem druženju na kojemu smo razgovarali o volontiranju, a korisnici su govorili kako im sve volonteri uljepšavaju vrijeme u Udruzi. 

 


Fotogalerija

 

Natrag na novosti

O web stranici Uvjeti korištenja Zaštita privatnosti VCK Facebook Kontakt

2012 - 2021 © Udruga Kopriva     Dizajn i programiranje po mjeri: Christian Medica