Volonterski centar Koprivnice Pratite nas Registracija Prijava Otvorene pozicije Donirajte!

Novosti

VCK › Novosti › Druženje s volonterima u Knjižnici i čitaonici "Fran Galović" Koprivnica


Druženje s volonterima u Knjižnici i čitaonici "Fran Galović" Koprivnica

07.12.201814:09 h300 pogleda

Povodom Međunarodnog dana volontera, 5. prosinca 2018. godine, družili smo se s volonterima Knjižnice i čitaonice "Fran Galović" Koprivnica.

Iz Knjižnice su nam rekli na kojim su aktivnostima sudjelovali volonteri:

"Tijekom 2018. godine volonteri su sudjelovali u raznim aktivnostima koje su se provodile u koprivničkoj knjižnici – ako se prisjetimo početka godine tu je bila revizija ogromnog fonda Odjela za odrasle i Stručno-znanstvenog odjela smještenog po raznim lokacijama u knjižnici i gradu; sve popularnija Mala škola korištenja pametnih telefona koja bez volontera ne bi bila moguća; sudjelovanje volontera u pripremanju Stručno-znanstvenog odjela za književne susrete; pomoć volontera tijekom ljeta u održavanju reda na policama, odlaganju knjiga i sitnim poslovima koji su bili potrebni knjižničarima na svim odjelima knjižnice; pomoć u održavanju radionica i slične aktivnosti koje su uspješno provođene tijekom cijele godine. Neki od volontera poklonili su više, a neki manje svog slobodnog vremena, ali možemo zaključiti da je svaka minuta uložena u volontiranje isplativa."

Knjižnica ima mnoštvo volontera, a svake se godine uključuju u sve više knjižničnih aktivnosti. Time doprinose boljem radu knjižnice, većoj dostupnosti usluga različitim skupinama korisnika i čine boravak u knjižnici ugodnijim. 

Ovim putem želimo se zahvaliti Umjetničkoj organizaciji Artikulacije koja nam je osigurala knjige kao poklon volonterima Knjižnice i čitaonice "Fran Galović" Koprivnica. Hvala vam :)!

 


Fotogalerija

 

Natrag na novosti

O web stranici Uvjeti korištenja Zaštita privatnosti VCK Facebook Kontakt

2012 - 2021 © Udruga Kopriva     Dizajn i programiranje po mjeri: Christian Medica