Volonterski centar Koprivnice Pratite nas Registracija Prijava Otvorene pozicije Donirajte!

Uvjeti korištenja

VCK › Uvjeti korištenja


Uvjeti korištenja

Volonterski centar Koprivnice (u daljnjem tekstu - VCK) će dobivene podatke koristiti za vođenje baze podataka o volonterima/kama, organizatorima volontiranja, volonterskim projektima i volonterskim pozicijama, evidenciju o izvršenom volontiranju te za povezivanje volontera/ki s odgovarajućim volonterskim pozicijama.

Svako korištenje internetske stranice vck.kopriva.hr (u daljnjem tekstu: internetska stranica) podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima. Dokumenti objavljeni na internetskoj stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se ona ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog i pisanog pristanka VCK-a.

VCK će uložiti razuman napor kako bi se na internetskoj stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. VCK neće biti odgovoran ni za kakve izravne ili neizravne, slučajne ili posljedične,  imovinske ili materijalne štete koja bi proizišla iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja internetske stranice ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Ova stranica sadrži informacije trećih strana i veze do drugih internetskih stranica nad kojima VCK nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju. VCK nije odgovoran niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije.

Usluge koje pruža ova internetska stranica namijenjene su u prvom redu volonterima/kama i organizatorima volontiranja.

Sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR), maloljetni volonteri/ke obavezni su ostaviti kontakt podatke svojeg roditelja ili skrbnika prilikom prijave u bazu podataka putem registracijskog obrasca.

VCK odobrava pristup uslugama namijenjenim organizatorima volontiranja (registracija organizacije i objavljivanje projekata, traženje volontera/ki evaluacija projekata i ostale) u pravilu isključivo onim organzacijama koje su predviđene kao organizatori volontiranja u Zakonu o volonterstvu, NN 58/2007. VCK ima pravo odbiti pristup bazi podataka svim organizacijama koje ne zadovoljavaju ovaj kriterij.

VCK je organizacija civilnog društva čiji je primarni cilj razvoj volonterstva i unaprijeđenje položaja volontera/ki u društvu. Odobravanjem pristupa bazi podataka te usluzi objavljivanja projekata VCK ne preuzima niti se može smatrati da podupire ili odobrava politička, ideološka, vjerska i ina uvjerenja korisnika baze podataka.


VCK zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

 

O web stranici Uvjeti korištenja Zaštita privatnosti VCK Facebook Kontakt

2012 - 2022 © Udruga Kopriva     Dizajn i programiranje po mjeri: Christian Medica