Volonterski centar Koprivnice Pratite nas Registracija Prijava Otvorene pozicije Donirajte!

Zaštita privatnosti

VCK › Zaštita privatnosti


Zaštita privatnosti

Kako koristimo i štitimo Vaše privatne podatke?

Ovom web lokacijom upravlja udruga Kopriva iz Koprivnice.

Udruga Kopriva obvezuje se na zaštitu Vaših osobnih podataka. Molimo Vas da politiku zaštite osobnih podataka povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene. Politika zaštite privatnosti usklađena je sa Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Zadnja izmjena: 02.06.2018.


Osobne podatke ponajprije prikupljamo radi:

Podaci pokriveni sustavom Politike zaštite osobnih podataka tj. politike privatnosti:


Vrijeme trajanja Politike privatnosti

U trenutku dostavljanja Vaših podataka, Vi pristajete na kontakt s nama te nam time dajete za pravo staviti Vas na našu mail listu - trenutak dozvole, Vaš je izričit pristanak na kontakt. Zaštita privatnosti Vaših podataka je trajna, a u svakom trenutku možete tražiti isključenje s naše mailing liste putem poveznica koje se nalaze unutar svake komunikacije ili slanjem direktnog zahtjeva. Nakon toga, Vaše ćemo podatke koristiti isključivo u svrhu interne statističke obrade podataka.

Sadržaj Politike privatnosti

Vašu adresu elektroničke pošte i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo te ih nećemo staviti trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka. Udruga Kopriva Vam neće slati neželjenu poštu (spam). Udruga Kopriva ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, čim prije.

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtijevamo od Vas slanje podataka kako bismo Vam omogućili pristup na svoje stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno.

Ne prodajemo, ne prenosimo i ne otkrivamo podatke koje prikupimo na svojim internetskim stranicama nikome organizacijskog tima, osim:

Popunjavajući formulare na našoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama naše Politike privatnosti i u njoj navedenim uvjetima.

Tajnost podataka

Želimo jasno reći da prilikom posjeta ovim stranicama Vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obvezujemo se da drugim stranama nećemo otkrivati podatke koje smo zaprimili, osim u slučajevima navedenima u prethodnome poglavlju.

Statistika

Naši poslužitelji koriste statistički softver. Ti su programi standardno obilježje svih internetskih poslužitelja i nisu karakteristični samo za naše stranice. Takvi statistički programi omogućuju nam svoje stranice prilagoditi kako bi bile što efikasnije i jednostavnije za naše posjetitelje (utvrđivanje podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike, prilagođavanje stranica za pojedine internetske preglednike, učinkovitost strukture naše lokacije te posjećenost naših stranica).

Upotreba kolačića (Cookies)

Kako bismo olakšali pregledavanje naših internetskih stranica, naši poslužitelji u svom radu koriste kolačiće. Radi se o jako malim tekstualnim datotekama koje poslužitelj postavlja na računalo korisnika u svrhu praćenja odabira pojedinih jezičnih varijanti naših stranica, kao i prilikom ulaska na dijelove stranica koje zahtijevaju unos korisničkog imena i lozinke. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili postavljanje virusa na Vaše računalo. Kolačići koje naš poslužitelj postavlja brišu se automatski s Vašeg računala na kraju sesije, odnosno onog trenutka kada napustite naše stranice.

Pregled naših stranica moguć je i bez uporabe kolačića (osim stranica koje zahtijevaju unos korisničkog imena i lozinke), ako je Vaš internetski preglednik tako postavljen.

Poruka elektroničkom poštom

Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-poštu) s osobnim podacima po kojima Vas je moguće identificirati, bilo putem e-pošte s pitanjem ili komentarom, ili obrascem koji nam dostavljate elektroničkom poštom (npr. kontakt obrazac), mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva.

Sigurnost podataka

Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi te kako bismo osigurali pristupačnost usluge svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi softver koji prati posjete na mreži te prepoznaje neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

Kontrola

Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od Vas dobili. Možemo na Vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke ili ubuduće prestati koristiti te podatke.

U slučaju odobrenog zahtjeva za brisanjem Vaših podataka, zadržavamo pravo uskratiti Vam pristup našim uslugama koje za svoj rad koriste neki od Vaših podataka (npr. pristup Burzi volontera i/ili organizatora).

Poveznice

Činimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da sva preusmjeravanja s naših internetskih stranica upućuju na internetske stranice koje ne sadrže ilegalan i/ili štetan sadržaj. Međutim, stranice i adrese na Internetu brzo se mijenjaju i ne možemo uvijek jamčiti za sadržaj svake adrese na koju Vas usmjerimo.

Promjene i prestanak uvjeta korištenja

Udruga Kopriva pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove internetske lokacije te uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obaviješteni. Uvjeti korištenja primjenjuju se do raskida istih od Vaše strane ili od strane udruge Kopriva.

Vaš raskid, moguć u bilo kojem trenutku, znači prestanak korištenja ovih stranica i poništenje svih materijala i sadržaja preuzetih i korištenih s iste internetske lokacije.


Ako imate bilo kakva pitanja ili dvojbe u vezi s našom Politikom zaštite osobnih podataka, ili u vezi sa svojim iskustvima s ovom internetskom adresom, molimo Vas da nam se javite.

 

O web stranici Uvjeti korištenja Zaštita privatnosti VCK Facebook Kontakt

2012 - 2024 © Udruga Kopriva     Dizajn i programiranje po mjeri: Christian Medica